Sări la conţinut

Încă un pas spre modernizarea Falezei şi Văii Ţiglinei

Primăria municipiului Galaţi informează că pentru punerea în valoare a Falezei Dunării şi a Văii Ţiglinei au fost achiziţionate serviciile de proiectare necesare (DALI şi PT), în urma licitaţiei publice.


Pentru obiectivul „Revitalizarea turismului din Galaţi, prin valorificarea durabilă a elementelor de patrimoniu cultural şi natural de la Faleza Dunarii” valoarea contractului este de 1.621.038,00 lei fără TVA, iar durata este de 8 luni. Ofertantul câştigător este Asocierea Expert Project Team SRL Iaşi – Arhideskvision SRL Galaţi – AMG Lorem Consult SRL Galaţi.


Pentru obiectivul „Reabilitare şi refuncţionalizare teren degradat Valea Ţiglinei” valoarea contractului este de 825.000,00 lei fără TVA, iar durata este 8 luni. Ofertantul câştigător este Asocierea Expert Project Team SRL Iaşi – Arhideskvision SRL Galati – AMG Lorem Consult SRL Galaţi.


Sunt paşi importanţi pentru ca Faleza Dunării şi Valea Ţiglinei să devină pe viitor spaţii moderne şi atractive pentru petrecerea timpului liber. Astfel, Faleza Dunării va îmbina un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv şi unul de promenadă, pe lângă multe alte posibilităţi de relaxare. În ceea ce priveşte Valea Ţiglinei se urmăreşte amenajarea peisagistică a întregului areal, cu trasee pentru diverse sporturi, locuri de joacă şi multe altele pentru petrecerea timpului liber în mod activ.


Primăria municipiului Galaţi continuă astfel proiectele privind amenajarea de spaţii de relaxare, după modernizarea Plajei Dunării care din prima zi de la redeschidere a atras numeroşi gălăţeni. Mai mult, în apropierea plajei Dunării este în derulare un alt proiect important pentru amenajarea unui parc de aventură, informează municipalitatea.

Sursă: www.monitoruldegalati.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: