Sări la conţinut

Oțel de la Galați pentru Podul de la Brăila

Liberty Galați anunță că a început livrările de oțel pentru podul de la Brăila, cel mai important proiect de infrastructură derulat în prezent în România.

Combinatul Siderurgic livrează pentru Fincantieri Infrastructure tablă groasă care este, mai apoi, folosită la confecționarea segmenților tablierului podului, operațiune care se desfășoară la Șantierul Naval Vard din Brăila.

“Acest pod va dăinui mulți, mulți ani iar priceperea și pasiunea colegilor mei vor adăuga trăinicie și valoare acestui proiect benefic pentru întreaga țară. Suntem mândri să fim furnizori dar și foarte hotărâți să livrăm clientului nostru soluțiile tehnice, logistice și comerciale așteptate” a comentat Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

“Podul are o mare importanță pentru noi și pentru comunitate. Am arătat deschidere și flexibilitate față de cerințele specifice ale clientului nostru. Totodată, am reușit ca pentru primele volume să reducem timpii de laminare de la 6 – 8 la 2 – 4 săptămâni, în urma prioritizării proiectului pe întregul circuit de producție”, a declarat Cristina Șerbănoiu, Șeful echipei Servicii Clienți a LIBERTY Galați.

Citește mai departe: www.expressdedunare.ro

2 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: