Sări la conţinut

Lucian GEORGESCU: Parteneri pentru un viitor verde și sustenabil

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin persoana domnului Rector prof. dr. ing. Lucian GEORGESCU, a fost prezentă la Conferinţa Industria Românească: Investiţii pentru un viitor verde, organizată de Ziarul Financiar și Liberty Steel Group.

„Alături de autorități de la nivel european și național, de instituții financiare și companii importante din industrie, Universitatea este și va fi un important pol de inovare, dezvoltare și cercetare pentru țelul comun de a obține o industrie verde și sustenabilă. Avem un parteneriat solid cu Liberty Steel Group și continuăm să dezvoltăm GREENSTEEL Academy pentru obținerea unor rezultate palpabile.” a spus rectorul Lucian Georgescu.

Temele care au fost abordate în cadrul evenimentului sunt legate de cum se va derula procesul de decarbonizare a industriei strategice, care sunt costurile şi cine le susţine, dar și ce rol joacă fondurile europene şi băncile în finanţarea tranziţiei verzi, dar și cum pot ajuta guvernul, furnizorii de tehnologie, mediul academic si alţi stakeholderi importanţi.

Sursă: Puiu Lucia Georgescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: