Sări la conţinut

Avarie la rețeaua de gaze din Galați, în urma unei intervenții neautorizate

Locuitorii din zona centrală a Galaţiului, Port şi Valea Oraşului nu au căldură în apartamente din cauza unei defecţiuni provocate de un cetăţean la o conductă de gaz.   

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va efectua în cursul zilei de marţi, 25 ianuarie, după remedierea avariei, anunţă reprezentanţii Distrigaz.  

„Ca urmare a unei intervenţii neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuţie de pe strada Vadu Cărăbuş nr. 16, din localitatea Galaţi, judeţul Galaţi, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30.   

În urma acestei opriri sunt afectaţi circa 1.200 de clienţi casnici şi non-casnici aflaţi în această zonă. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va efectua în cursul zilei de astăzi, după remedierea defectului”, transmite Distrigaz.  

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care consumatorii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice şi să nu folosească aparatele electrocasnice.  

Citeste mai mult: adev.ro/r69lqz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: