Sări la conţinut

Reacția lui Ionuț Negoiță după vânzarea lui Dinamo


Ionuţ Negoiţă a avut o primă reacţie după ce a cedat clubul investorilor spanioli. Acesta a spus că grupul de investiţii condus de Pablo Cortacero vrea să preia şi acţiunile deţinute de suporteri. Negoiță a precizat că le-ar fi spus fanilor dinamoviști să conducă ei negocierile, însă aceștia au refuzat.

ionut negoita

Foto: newsweek.ro

Eu nu mai deţin de mult acţiuni. Era o societate care deţinea acţiunile şi spaniolii au cumpărat acea societate. În jur de 70 la sută din acţiuni. Suporterii aveau drept de veto, m-am rugat de aproape un an să le cesionez acţiunile şi nu aveau curaj. Societatea are baza Săftica, două terenuri de iarbă, o clădire pe care am renovat-o şi sală de sport. Mai sunt ceva maşini, ceea ce poate avea un club. Mi s-au părut oameni serioşi. De avut au bani, acum să vedem cât vor să investească, a spus Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

Suporterii nu se pot opune vânzării, spune Negoiță

Ionuț Negoiţă mai spune că suporterii dinamovişti nu se pot opune tranzacţiei, în cazul în care aceştia nu se vor înţelege cu spaniolii. În cel mai rău caz, ibericii vor trebui să plătească o penalizare: 

Nu există posibilitatea ca DDB să se opună tranzacţiei. Există o penalitate, dar spaniolii şi-au asumat-o. Evident că vor să cumpere tot clubul. Le-am zis: luaţi voi Dinamo cu totul şi faceţi voi discuţiile cu potenţialii cumpărători. Nu au vrut, nu au avut curaj. Obiectivul e ca Dinamo să supravieţuiască şi să facă performanţă, a mai spus Negoiţă.

Negoiţă mai spune că spaniolii vor avea viaţă grea la Dinamo, dacă lucrurile nu merg pe un drum bun: 

E cel mai greu club din România, are cei mai mulţi duşmani. Am luat un club din faliment şi l-am pus pe picioare. E clubul meu de suflet. Sperăm să fie bine. Ştiu că oamenii care sunt prin zona respectivă se ocupă şi de imobiliare. Ştiu că a fost implicat de la bun început Ţălnar şi Dorin Şedrean, a spus Negoiţă.

Sursa: www.eurosport.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: