Sări la conţinut

Ce a raspuns Daniel Niculae, când a fost întrebat dacă se întoarce la Rapid

Daniel Niculae, fost jucător și președinte la Rapid, a anunțat că nu ia în calcul o revenire în conducerea clubului giuleștean, rămas recent fără director sportiv.

Florin Manea, omul care ocupa postul de director sportiv al Rapidului, a plecat de la formația aflată în lupta pentru promovarea în Liga 1, după ce i-a expirat contractul la finalul lunii iunie.

Daniel Niculae, unul dintre oamenii care au pus umărul la renașterea Rapidului din 2017, din postura de jucător și președinte, a dezvăluit, pentru DigiSport, că nu va reveni la echipa sa de suflet:

Nu mă întorc la Rapid, chiar dacă mi se propune funcția lui Florin Manea. Manea a plecat pentru că i-a expirat contractul și nu i s-a propus prelungirea.”, a spus Daniel Niculae, pentru DigiSport.

Daniel Niculae a jucat 7 ani la Rapid

Crescut la academia Rapidului, Daniel Niculae a evoluat pentru formația giuleșteană în 3 perioade diferite: 2001-2006, 2014-2015 și 2017-2018. Per total, „Nico” a câștigat 5 trofee alături de Rapid: titlul în Liga 1 (2002/2003), 2 Cupe (2001/2002, 2005/2006) și 2 Supercupe ale României (2002, 2003).

Giuleștenii, conduși de Dan Alexa, se află în playoff-ul din Liga a 2-a, unde se luptă pentru promovarea pe prima scenă cu alte 5 echipe: UTA Arad, Turris, Petrolul, CS Mioveni și FC Argeș.

Sursa: www.eurosport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: