Sări la conţinut

Coronavirus: Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, au donat echipamente de protecție către instituții de stat de la Chișinău

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a donat seturi de echipamente de protecție, mai multor instituții de stat de la Chișinău, pentru a fi folosite în lupta cu noul coronavirus. Investitorii de la București au oferit materiale de protecție polițiștilor de frontieră, vameșilor și angajaților ANSA, care se află în prima linie împotriva COVID-19.

romania republica moldova

Măști, costume de protecție de unică folosință și viziere au primit polițiștii de frontieră, vameșii și angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din partea investitorilor din România în R. Moldova. Donațiile, achiziționate de la producătorii locali, au fost făcute pentru a oferi mai multă protecție angajaților supuși riscurilor de infectare cu COVID-19, susține președintele executiv al Asociației, Dan Nuțiu.

În cursul zilei de astăzi vor fi distribuite 10 000 de măști, 250 de combinezoane sanitare și 250 de viziere. Deși am avut oferte, care probabil din punct de vedere al prețului, ar fi fost mai atractive din China sau din zona asiatică, am decis să achiziționăm echipamente din Republica Moldova, pentru că astfel nu susținem doar producătorii din Republica Moldova, dar și angajații care în acest mod au de lucru și își vor putea continua activitatea”, a declarat acesta.

Citește mai departe: infoprut.ro

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: