Sări la conţinut

În contextul pandemiei Covid-19, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vine în sprijinul producătorilor agricoli locali

Având în vedere criza generată de virusul Covid-19, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, şi Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Galaţi au încheiat un protocol de colaborare pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli locali.

Astfel, în cadrul domeniului www.producatorilocali.ugal.ro, pus la dispoziţie în mod gratuit pentru 6 luni de către Universitate, vor fi realizate pagini web care să permită producătorilor agricoli locali să primească comenzi on-line de la clienţi, în vederea facilitării comercializării produselor agricole locale.

Parteneriatul iniţiat de către prof. dr. ing. Marian Barbu, decan al Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, prevede că aceste pagini web vor fi realizate în sistem de voluntariat de către studenţi ai facultăţii, existând deja un interes semnificativ manifestat din partea studenţilor specializării de Calculatoare.

Producătorii agricoli care doresc să beneficieze de acest parteneriat se vor adresa către Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Galaţi pentru înscrierea în acest program.

Citeste mai mult: www.adevarul.ro

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: