Sări la conţinut

Campanie umanitară a angajaților Universității „Dunărea de Jos” din Galați

În această perioadă de criză, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați încearcă să sprijine eforturile depuse de autoritățile naționale pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19. Vă propunem să realizăm împreună o acțiune benevolă de colectare a fondurilor necesare achiziționării unui APARAT MOBIL DE VENTILAȚIE, destinat tratării cazurilor grave cauzate de noul coronavirus SARS-CoV-2, cu o valoare estimată de 17.000 euro.

Specificatiile tehnice ale aparatului propus spre achiziționare au fost oferite de doamna profesor doctor Mădălina Matei, decanul Facultății de Medicină și Farmacie din Galați.

Donațiile pot fi transmise în Contul RO56RNCB0141032842620001, deschis la BCR, Sucursala Galați, aparținând Fundației Medicale „Dunărea de Jos”, cu mențiunea Donație COVID19.

Menționăm că aparatul va fi oferit spre utilizare cu titlu gratuit unităților spitalicești din Municipiul Galați, urmând ca după ieșirea din criză să ajungă în dotarea Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Orice donație din partea domniilor voastre este utilă în tratarea și salvarea cazurilor grave de îmbolnăviri. Campania se adresează și persoanelor din afara Universității care vor să doneze pentru achiziționarea acestui aparat. Persoanele juridice care doresc să contribuie cu sponsorizări au la dispoziție CONTRACTUL DE SPONSORIZARE.

Vă mulțumim anticipat pentru participarea la această acțiune umanitară a universității noastre.

Sursă: www.ugal.ro

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: