Sări la conţinut

Cursurile extensiunii de la Enna a Facultăţii de Medicină și Farmacie, suspendate din cauza coronavirusului

Cursurile extensiunii de la Enna a Facultăţii de Medicină și Farmacie din Galaţi au fost suspendate din cauza crizei create de coronavirusul Covid-19. De asemenea, Universitatea „Dunărea de Jos” a suspendat două târguri educaţionale, care ar fi trebuit să aibă loc în această perioadă.

„La solicitarea autorităţilor din Sicilia, am decis în Consiliul de Administraţie suspendarea cursurilor de la Enna, întrucât Guvernul italian a cerut acest lucru tuturor instituţiilor de învăţământ din zonă, chiar dacă Sicilia nu este afectată de coronavirus. S-a luat această măsură preventiv, nu trebuie să intrăm în panică. E vorba de 350 de studenţi pentru care s-a decis că este mai bine să stea acasă pentru o perioadă deocamdată nedeterminată. Cursurile vor fi recuperate. Cadrele didactice care predau acolo se pot întoarce fără probleme acasă şi nu vor sta în carantină, întrucât nu vin din zonele afectate de virus”, ne-a declarat prorectorul Cezar Bichescu.

Totodată, având în vedere evoluția situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii acute și gripă în unitățile de învățământ, „Universitatea „Dunărea de Jos” a decis amânarea Târgurilor educaționale „Student #UDJG”, din județele Brăila și Buzău, programate să aibă loc în zilele de 28 februarie, respectiv, 6 martie. Acestea urmează a fi reprogramate la o dată ce va fi anunțată ulterior”, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Citește mai departe: www.viata-libera.ro

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: