Sări la conţinut

Începe a IV-a ediție a Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT

Începe a IV-a ediție a Salonului Inovării și Cercetării UGAL Invent 2019 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Peste 150 de invenţii şi lucrări au fost înscrise în competiţie.

Timp de trei zile, între 16 și 18 octombrie 2019, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va fi gazda celei de-a IV-a ediții a Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT. UGAL INVENT este un eveniment care sprijină inovarea la nivel național și internațional și reprezintă o oportunitate oferită inventatorilor pentru a-și face cunoscute invențiile atât în mediul industrial, cât și publicului larg.

UGAL INVENT este un bun prilej pentru a prezenta produse inovatoare și o oportunitate perfectă pentru a stabili relații de afaceri de succes. Anul acesta s-au înscris în competiție peste 150 de invenții și lucrări.

salonul cercetarii si inovarii ugal invent udjg universitatea dunarea de jos din galatiDeschiderea evenimentului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11.00, în Holul central al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, atunci când vizitatorii îi vor putea cunoaște pe expozanți. Pe parcursul zilei vor avea loc și mai multe sesiuni științifice, în Sala Senatului Universității.

Ziua de joi, 17 octombrie poate fi intitulată generic „Ziua ELI – NP – MHTC” şi este dedicată aproape în întregime Centrului Internaţional de Cercetare de la Măgurele. Comunitatea ştiinţifică, comunităţile locale şi mediul de afaceri încearcă să afle de la specialişti ce aşteptări pot avea de la cel mai puternic laser din lume.

Ultima zi de UGAL INVENT va debuta cu o expoziție în holul Universității și se va încheia cu ceremonia de premiere.

Sursă: 
www.ugal.ro
www.adevarul.ro

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: