Sări la conţinut

ÎNVĂȚĂMÂNT TERȚIAR INOVATIV CORELAT CU STRATEGIA DE DEZVOLTARE INTELIGENTĂ (ITI)

Proiectul ITI are valoarea de 5.972.571,69 lei
Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea „Danubius” Galați
Obiectivul general al proiectului este în concordanță cu obiectivul general pentru Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 6 – Educație și competențe.

Obiectivul general al proiectului
Îmbunătățirea calității și accesul la învățământ prin creșterea nivelului de competențe al personalului didactic in ceea ce privește conținutul educațional inovator și resursele de învățare moderne și flexibile și prin diversificarea ofertelor educaționale corelate cu nevoile pieței muncii din sectoarele economice.
Obiectivele specifice ale proiectului
OS1: Învățământ terțiar universitar și non-universitar ce asigură egalitate de șanse și pregătește absolvenți de bună calitate prin sprijin acordat pentru 340 de studenți și cursanți și introducerea a 7 oferte educaționale.

OS2: Modernizarea învățământului superior conform cererii pieței muncii și diversificarea ofertelor educaționale corelate cu nevoile pieței muncii prin introducerea a 7 oferte educaționale și sprijin acordat pentru 340 de studenți si cursanți.

OS3: Pachete de sprijin pentru persoanele ce provin din grupuri vulnerabile în vederea încurajării participării la învățământul terțiar universitar și non-universitar prin stimulente și consiliere pentru 68 de studenți și cursanți.

OS4: Îmbunătățirea nivelului de competențe al personalului didactic prin formarea profesională a 50 de cadre didactice din învățământul terțiar universitar și non-universitar.

ITI

Site Proiect ITI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: