Sări la conţinut

La Chișinău, Dodon blochează PMAN de teama unioniștilor

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru aproape fiecare weekend din 2020. Potrivit unor declarații prealabile depuse la Primăria Chișinău, socialiștii intenționează să aducă în PMAN până la 20 000 de persoane. Despre aceasta a anunțat consilierul municipal din partea Partidului Unității Naționale (PUN), Corneliu Pântea.

„PSRM a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru toată perioada anului 2020. Teama PSRM și a lui Dodon de mitinguri antisocialiste îi face să ia măsuri de precauție rușinos de exagerate”, a menționat Pântea într-o postare pe Facebook.

În opinia consilierului PUN, socialiștii ar încerca să nu permită cetățenilor nemulțumiți să se întrunească și să protesteze.

Astfel, pentru a nu permite cetățenilor să se adune și să protesteze contra „raiului socialist” al lui Dodon, PSRM a rezervat PMAN din martie 2020 până în ianuarie 2021, în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 9,00 până la 22,00, spune consilierul.

Citește mai departe: www.infoprut.ro

Foto: Constantin Grigoriță

2 comentarii »

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.